Basistraining intuïtief ontwikkelen & coaching

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 107
Aan de slag

Waarom?

We kennen allemaal het stemmetje achteraf; “Had ik maar..”. Je wist ergens wel dat je het beter niet kon doen toen je voor de beslissing stond en toch heb je niet voldoende vertrouwt op jouw stemmetje, jouw intuïtie.  Maar we hebben deze stem allemaal, het onderbuikgevoel, dat jou regelmatig informatie geeft wat beter is voor je is om te doen. Maar het opvolgen is lastig, want vaak zitten er consequenties aan. Het gesprek aangaan met iemand, de beslissing nemen om iets NIET te doen waar je een ander geen plezier mee doet, etc.

Wat krijg je?

Je ontvangt een 5-tal lessen. Hierin neem ik je mee in het weer OPNIEUW gaan luisteren naar je intuïtie, hoe je het herkent en toepast. Tevens heb ik diverse video’s met oefeningen en meditaties. En wat jouw extra plus is bij deze online training , is dat je een coaching sessie middels videobellen van 60 minuten kunt aanvragen! Het liefste werk ik via Zoom of Skype. Samen kunnen we dan nog meer intunen op jouw specifieke situatie of vraag. 

Wat kun je hierna?

Na deze lessen ben je je meer bewust hoe een goede  gronding in jouw voordeel werkt. Herken je jouw innerlijke stem eerder die jou wil waarschuwen of behouden voor keuzes die je achteraf beter niet had kunnen nemen. Je leert te vertrouwen op de eerst ingeving en past het ook toe, omdat je weet dat jouw intuïtie het beste met jou voor heeft. En door de coaching sessie kun je nog concreter aan de slag!

Ik maak gebruik van de volgende materialen:

  • audio
  • video en
  • tekst