GOLD Reiki activatie

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 33,00
Aan de slag

Gold Reiki stemt je af op één van de sterkste transformerende energiestralen uit de Kosmos.

Gold Reiki bestaat uit drie graden of levels. Na de inwijding krijg je de sterke zuiverende werking van het edelmetaal goud als energie tot je beschikking. Het gouden licht staat in de spirituele wereld bekend om haar werking om het negatieve te weren en ons te beschermen. Het zet het negatieve om in het positieve en laat het duister oplossen door haar gouden licht te stralen.

Gold Reiki ondersteunt in het verminderen van angstige gevoelens, negativiteit, spanning en prikkelbaarheid. Daarnaast kan Gold Reiki je helpen om te beschermen tegen ongewenste energieën door het gouden licht om je heen te plaatsen.

Het werkt ook heel goed bij het ondersteunen van kinderen. Vooral voor kinderen die energetisch onbalans ervaren, gevoelig zijn, moeite hebben met focus en angstig kunnen zijn hebben baat bij Gold Reiki. Deze energie helpt ze om meer ontspanning en rust te ervaren in hun al drukke leventje.

Het is aan te raden, dat je al bekend bent met een vorm van energie-overdracht. Dus de Usui Reiki of een andere vorm. De Kundalini Reiki Master Teacher geeft ook een prachtige basis voor jouw eigen bewustwordingspad & is een super fijne combi met deze Gold Reiki activatie!

Ik werk met een handleiding tijdens deze activatie. Na afloop, als je de 3 levels hebt ontvangen, dan kun je mij een berichtje sturen en ontvang je jouw eigen certificaat.