Zuiver jezelf met de Aura Flush activatie

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 33,00
Aan de slag

De Aura is het energieveld, die bestaat uit verschillende lagen, om je heen & in verbinding staat met je Chakra’s.

Het weerspiegelt hoe je je voelt, je gedachtes, je lichaam en je Ziel. Het kan vervuild raken door negatieve gedachtes en emoties, van jou of van mensen om je heen.

Wanneer je hoogsensitief bent, heb je van nature een aura die verder openstaat. Hierdoor ben je ontvankelijker voor vervuiling zoals: straling, negatieve gedachten en emoties (van jezelf en anderen), maar ook toxische stoffen die kunnen zitten in je huidverzorging, schoonmaakmiddelen en parfum.

Als gevolg kun je ervaren dat je sneller ‘zomaar’ moe bent, overprikkeld of niet lekker in je vel zit. Het regelmatig reinigen van je aura is dan ook heel belangrijk. Je zult je daardoor prettiger voelen, energieker en lichter voelt.

De Aura Flush is een snelle en effectieve manier om je aura te reinigen. Op een zachte manier worden blokkades, vastgelopen energie en negatieve gedachtes verwijderd. Dit doe je door middel van je intentie. Nadat je de Activatie hebt ontvangen heb je altijd toegang tot deze energie. Je zegt hardop of in gedachten ‘Aura Flush aan’ en de reiniging wordt gestart.

Wat krijg je?

Je ontvangt van mij de activatie in een Chi Bal (een engelenbol van licht). Ik stuur tevens een handleiding toe & een audiobestand, welke je kunt aanzetten wanneer je de activatie wilt gaan doen

Wat kun je hierna?

Nadat je de Activatie hebt ontvangen heb je altijd toegang tot deze energie. Je zegt hardop of in gedachten  ‘Aura Flush aan’ en de reiniging wordt gestart.

Voor deze activatie heb ik een handleiding geschreven. Tevens werk ik met een audio opname ter ondersteuning aan de activatie.