Bekrachtig jezelf met de Chakra Flush activatie

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 33,00
Aan de slag

Een chakra kan over- of onder actief zijn. Beiden geven klachten op lichamelijk- en geestelijk gebied. Wanneer een chakra geblokkeerd is, heeft dat ook effect op lichaam en geest. Levensenergie kan dan niet goed meer doorstromen.

Met de Chakra Flush kun je op een eenvoudige manier vastgelopen energie uit de chakra’s verwijderen. Dit doe je door middel van je intentie.

Nadat je de Activatie hebt ontvangen heb je altijd toegang tot deze energie. Je zegt hardop of in gedachte ‘Chakra Flush aan’ en de reiniging wordt gestart.

De energie wist blokkades, vastgelopen energie en negatieve gedachtevormen uit de chakra’s. De Chakra Flush is een milde reiniging, maar als je voelt dat je na een reiniging last krijgt van hoofdpijn, dan zijn dat ontgiftingssymptomen. Drink daarom na elke flush een extra glas water om de energie af te voeren.

Wat krijg je?

Je ontvangt van mij de activatie in een Chi Bal (een engelenbol van licht). Ik stuur tevens een handleiding toe & een audiobestand, welke je kunt aanzetten wanneer je de activatie wilt gaan doen.

Wat kun je hierna?

Nadat je de Activatie hebt ontvangen heb je altijd toegang tot deze energie. Je zegt hardop of in gedachten  ‘Chakra Flush aan’ en de reiniging wordt gestart.

Voor deze activatie heb ik een handleiding geschreven. Tevens werk ik met een audio opname ter ondersteuning aan de activatie.